İstikbal Oturma Grupları

Bu Yazıyı Facebook'ta Paylaşın!

Oturma odası deyince akla gelen ilk markalardan biri olan İstikbal‘de 2012 oturma grubu modelleri yine çok iddialı. Siyah, beyaz ve kahverengi tonların ağırlıkta kullanıldığı modellerde sadelik ve şıklık hakim. İkili koltuk fiyatları 700 lira civarında, üçlü koltuk fiyatlarıysa 1300 liraya kadar çıkıyor ancak parasına son kuruşuna kadar değen modeller olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Safran oturma grubu bu senenin en çok satanlarından. İstikbal Mobilya’nın kataloglarında da ayrıntılarına yer verilen bu oturma grubunun özellikleri şöyle:
- Safran Koltuk Takımı 1 adet üçlü, 1 adet ikili ve 2 adet tekli koltuktan oluşmaktadır.
- Üçlü ünitesi geniş bir yatak olma fonksiyonuna sahiptir.
- İkili ünitesi, oturum kısmı altında bulunan sandık fonksiyonu sayesinde fazla eşyalarınızı saklama imkanı sunar.
- Safran Koltuk Takımımız kendi konsepti olan Safran Yemek Odası, Safran Compact Vitrin ve Safran Orta Sehpa ile konsept olarak da tercih edilebilmektedir.
Bellona Mobilya, Seray Mobilya, Mondi Mobilya, İkea, Koçtaş gibi firmaların yanında ayrı bir kalitesi ve güvenilirliği olan İstikbal’de oturma odası modelleri 2 seneye kadar garanti kapsamında. Diğer firmaların oturma odası modelleri ve fiyatlarıyla ilgili bilgiler için oturmaodasimodelleri.com arşivine göz atabilirsiniz.
Aşağıda İstikbal’in oturma odası modelleri ve oturma gruplarından bazılarını sizlerle paylaştık, umarız beğenirsiniz.

oturma odasi modelleri İstikbal Oturma Grupları

oturma odası modelleri

oturma odasi İstikbal Oturma Grupları

istikbal oturma gruplari İstikbal Oturma Grupları

istikbal oturma grupları

Etiketler: , , , , ,

Daha önce kimse yorum yapmamış. İlk yapan siz olun!

Yorum Yapın!